Full service internetbureau

SEO Advies Rotterdam

Informatie

Wat houdt een SEO advies in?

Een SEO advies bevat strategische en operationele tips voor het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. SEO is immers een afkorting voor ‘Search Engine Optimization’ (in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie). Bij het opstellen van een SEO advies werpt een expert een kritische blik op diverse factoren die jouw positie in de zoekresultaten beïnvloeden, waaronder:

Technische SEO

On page SEO

Off page SEO

Laadsnelheid 

SEO content (inhoud van diverse pagina’s)

Linkbuilding → backlinks

Gebruiksvriendelijkheid (ook op kleinere mobiele schermen)

Websitestructuur (opbouw, navigatie)

Social media 

Indexatie van landingspagina’s

Zoekwoordgebruik (aansluiting op zoekintentie)

 

URL’s en redirects

Linkbuilding → interne links 

 

Veiligheid van jouw website

  

Duplicate content

  

Meta-tags en alt-tags

  Verwachting

Voor wie is een SEO advies geschikt?

  • Ambitieuze ondernemers die klaar zijn voor online groei
  • MKB’ers en ZZP’ers die niet tevreden zijn over hun huidige SEO-bureau of SEO-specialist
  • Ondernemers die aan de slag willen met zoekmachine optimalisatie, maar niet weten hoe
Verwachting

Waarom SEO advies inwinnen van Knap Online?

Rotterdamse insteek → eerlijk en direct SEO advies

Knap Online vertelt jou duidelijk en direct waar het op staat. Ik baseer een SEO advies te allen tijde op keiharde feiten en ruim 13 jaar praktijkervaring. Geen onderbuikgevoel of vage vermoedens. Ook trek ik de pleister direct van de wond als het nodig is. Geen zoethoudertjes, maar direct de (soms harde) waarheid. Zo weet jij precies hoe jouw website ervoor staat.

Altijd een klip-en-klaar SEO advies

Een SEO advies van Knap Online bevat een duidelijk overzicht van sterke punten en verbeteringen voor jouw website. In een concreet stappenplan leg ik jou uit wat er volgens mijn bevindingen nodig is om jouw doelen te bereiken. Heb je vragen over het SEO advies? Dan mag je mij altijd bellen. Mijn taak zit er pas op als jou alles volledig duidelijk is. 

Inzet van slimme tools: meer data, meer kennis

Knap Online beschikt sinds een aantal jaar over zelfontwikkelde tools (op basis van AI). Deze slimme tools geven waardevolle informatie en inzichten over de top 100 van jouw directe concurrenten op een bepaalde zoekintentie/zoekwoordcombinatie. Dankzij de data die deze tools verzamelen, weet ik nóg beter wat jouw website nodig heeft om een toppositie in Google te bemachtigen.

Knap Online heeft jarenlange ervaring met SEO en online marketing

Vanuit mijn thuiskantoor in Rotterdam Blijdorp ben ik al ruim 13 jaar lang dag in, dag uit bezig met SEO en online marketing. Hierdoor weet ik inmiddels haarfijn wat wel en vooral wat niet werkt. Om jou het best mogelijke SEO advies te geven, werk ik bovendien samen met een flexibele schil van vakspecialisten. Denk aan SEO tekstschrijvers, technische SEO experts, UI/UX-designers en programmeurs. 

SEO advies op maat: eenmalig of een maandelijkse 1-op-1 workshop

Knap Online werkt niet met kant-en-klare pakketten. Ieder bedrijf en iedere ambitie vraagt immers om een andere aanpak. Samen met jou ga ik daarom op zoek naar een SEO advies dat past bij jouw wensen. Zo kan ik je eenmalig een steuntje in de rug geven. Of tijdens een maandelijkse 1-op-1 workshop met jou (of een van jouw medewerkers) sparren over de optimale SEO strategie voor jouw website.

Verwachting

Wat levert een SEO advies op?

  • concrete handvatten om jouw online ambities te verwezenlijken
  • betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google
  • meer relevante bezoekers uit jouw doelgroep op jouw website
  • meer naamsbekendheid voor jouw online business
  • meer rendement (hogere omzet, lagere kosten) uit jouw website en marketingbudget
Kosten

Hoeveel kost een SEO advies op maat?

Knap Online hanteert een vast uurtarief van €100 voor strategische werkzaamheden, zoals het geven een SEO advies op maat. Hoeveel uur ik nodig heb voor het opstellen van het SEO advies, hangt onder meer af van de omvang van jouw website, jouw wensen en doelstellingen. Wil je Knap Online ook inschakelen voor uitvoerende werkzaamheden? Dat kan al voor €30-€60 per uur. 

Even bellen over de mogelijkheden voor een SEO advies op maat?