Full service internetbureau

SEO-teksten laten schrijven
door échte tekstschrijvers

Keyword hier, h2’tje daar en dan naar boven schieten in Google toch? Neen! Een SEO-tekst laten schrijven behelst meer dan wat zoekwoordonderzoek en klakkeloos alle content van de concurrent herschrijven. Een goede SEO-tekstschrijver schrijft teksten die bomvol relevante informatie staat. Knap Online gebruikt zelfontwikkelde tooling die dit betaalbaar maakt.

Jeroen Marchand + 13 specialisten

Jouw persoonlijke
SEO-tekstschrijver

+13 Jaar ervaring

+87 Tevreden klanten

No cure no pay

Als ondernemer begrijp ik maar al te goed dat SEO-teksten schrijven niet jouw favoriete bezigheid is. Helaas kun je tegenwoordig bijna niet meer zonder *thanks Google*. Ik help je graag bij het uitstippelen en uitvoeren van jouw content strategie en doe daarbij niet mysterieus over de kosten.

Zelfontwikkelde AI software

Knap Online schrijft teksten die resultaat opleveren

Met AI altijd een stap voor op de concurrentie

Onze SEO tekstschrijvers weten precies wat de jouw websitebezoekers (en dus ook de zoekmachines) willen zien. Bij Knap Online gebruiken we  zelfontwikkelde AI software die unieke feitelijke informatie verzameld van jouw concurrentie.

Wat jou dat oplevert? Een streepje voor op de concurrentie: jouw content is inhoudelijk sterker, begrijpelijker en dus beter vindbaar in Google. 

 • Meer long-tail zoekverkeer
 • Vaker getoond worden in de snippets
 • Hogere conversie
 • Echte behulpzame informatie
 • Passende tone-of-voice

SEO-teksten kopen in alle soorten en maten

 • Schrijven van pillar- en 10x pagina's
 • Schrijven van blogposts en kortere teksten
 • Optimaliseren van bestaande teksten
 • Vullen van wiki's/kennisbanken
 • Doen van Wikipedia edits (met link!)
 • Vertalen van content naar Engels en Duits
 • Verbeteren van Google Ads Advertentieteksten
Voor €30 euro per tekst kun je fluiten naar je toppositie

Wat kost kwalitatieve content nu echt?

Echte SEO-tektschrijvers zijn normaal gesproken veel tijd kwijt aan onderzoek. En tijd is geld. Door onze unieke software kan Knap Online een scherpe prijs aanbieden. Zonder in te leveren op kwaliteit.  Afhankelijk van jouw wensen reken ik een tarief per uur (á €30) of per woord (á €0,10). Een gemiddelde SEO tekst van ongeveer 2.000 worden kost je dus zo’n €200.

Kan dat echt niet goedkoper?

Op kwaliteit inleveren is voor SEO-teksten niet verstandig. Het is wel mogelijk dat je zelf aan de slag gaat met het schrijven van SEO-teksten. Knap Online helpt jou dan met het uitstippelen van de strategie, het overdragen van kennis en bijsturen.

Goedkoop is duurkoop, maar duur betekent niet altijd kwaliteit

Tegenwoordig is het aantal woorden van een SEO-tekst onderschikt aan de informatie die de tekst de gebruiker biedt. 5 Cent per woord betekend dat de teksten met een noodgang geschreven worden. Hoe bereik je anders een normale uurprijs als tekstschrijver? Het resultaat: een lange, maar inhoudelijk schrale tekst, die net zo goed samengevat had kunnen worden in 2 alinea’s. 

Het zoekwoord en de zoekintentie bepaald de prijs, niet jij

Hoeveel een SEO-tekst precies kost, hangt onder andere af van de mate van competitie voor het zoekwoord en de verwachting bij de zoekintentie. Soms kom je weg met een kort tekstje, soms is een tekst van 3000 woorden te kort. Bij Knap Online kun je er zeker van zijn dat je een prijs betaald die ervoor zorgt dat er tekst geschreven kan worden die ook daadwerkelijk goed scoort in Google.

Structurele aanpak is effectiever

Content marketing is een verstandigere investering

In plaats van losse teksten schrijven doen we veel liever aan echte content marketing. Een totaalpakket met overkoepelende contentstrategie en geïntegreerde aanpak. Door jouw website als één geheel aan te pakken, zorgen we dat de content optimaal tot z’n recht komt. Zo zorgen meerdere, op elkaar aansluitende pagina’s voor betere informatie, interne linkbuilding en meer (SEO) autoriteit. Hierdoor stijgen de resultaten, maar niet de kosten! 

Veelgestelde vragen over SEO teksten

Waarom helpt een goede tekst om beter te ranken?

Om hoog in de zoekresultaten te komen moet je website voorzien zijn van informatieve en makkelijk leesbare teksten. Zoekmachines willen namelijk dat lezers op jouw website vinden waar ze naar op zoek zijn. Met goed geschreven, strakke webteksten op je pagina heb je dus de grootste kans op succes bij je doelgroep én in de zoekresultaten. 

Wat voegen (long-tail) keywords toe aan mijn website?

Door bepaalde zoekwoorden en gerelateerde zoeksuggesties te gebruiken, laat je zien dat jouw website iets toevoegt aan de grote brei van informatie op het internet. Gebruikt iemand een gerichte zoekopdracht in de zoekmachine, dan is er een grote kans dat ze duidelijk weten waar ze naar op zoek zijn. Bezoekers die via long-tail keywords (bijvoorbeeld ‘seo teksten laten schrijven’) op jouw website vinden waar ze naar zoeken, zijn meer geneigd om tot actie over te gaan. Dit levert weer een hogere conversie op. 

Hoe lang duurt het voor ik meer bezoekers krijg op mijn website?

Niet elke website schiet na een paar aanpassingen direct naar de #1 positie in Google. En dat is ook helemaal niet realistisch. Ik stel graag haalbare doelen en kom hier in overleg regelmatig op terug. Maar, geduld is ook belangrijk. On page SEO is immers een totaalplaatje waar veel bij komt kijken: aanpassingen in teksten, een wervende meta omschrijving, pakkende titels, linkbuilding, noem maar op. Rome wasn’t built in a day!

Waarom helpt een goede tekst met de conversie?

Als bezoekers vanuit de zoekresultaten doorklikken naar jouw website is het belangrijk dat je hun aandacht weet vast te houden. Clicks vanuit Google leveren pas iets op zodra je websitebezoekers met de juiste woorden weet te verleiden tot een aankoop. Een goede tekst tovert websitebezoekers om in potentiële klanten. Een beter vindbare website en het bereik van je teksten draagt dus direct bij aan een hogere conversie. Zo levert een goede SEO tekst je al snel een hoop op. 

Rankt mijn website beter als ik zoekwoorden vaker gebruik?

Hoe zoekmachines als Google precies bepalen op welke plek jouw website komt, weet niemand. Wat ik wel kan verklappen: meer is niet altijd beter. Bij Knap Online zorgen tekstschrijvers voor veel variatie in het gebruik van zoekwoorden. Ook kijkt een goede SEO copywriter welke synoniemen of bijpassende woorden vaak gebruikt worden. Zo blijft een tekst prettig leesbaar en informatief. Geen overdreven spam of robot-taferelen. 

Makkelijk en efficiënt samenwerken

Onze content pipeline

Voor optimale efficiëntie en samenwerking met onze klanten gebruikt Knap Online een content pipeline. Een groot deel daarvan is geautomatiseerd (scheelt jou geld). We gebruiken jouw vakinhoudelijke kennis om net dat beetje extra toe te kunnen voegen.

Zoekwoord onderzoek en planning

 • Geautomatiseerd Uitvoeren zoekwoordonderzoek
 • Geautomatiseerd Zoektermen clusteren op pagina’s 
 • Pagina’s beoordelen op zoekintentie / conversie
 • Geautomatiseerd shortlist van makkelijk te ranken pagina’s maken

Geraamte maken van tekst a.d.h.v contentonderzoek

 • Geautomatiseerd relevante feiten verzamelen in content onderzoek
 • Feiten verwerken onder brengen bij H2 en H3 koppen

Input van jou verzamelen

We vragen jou om de feiten in het geraamte van de tekst na te lopen op onjuistheden en jouw input te geven wat betreft bedrijfsspecifieke informatie

Uitwerken, publiceren en bijsturen

 • De tekst wordt geschreven en gepubliceerd
 • Doen van kleine optimalisaties a.d.h.v. Google Search Console data
 • Uitvoeren van A/B tests op koppen en call-to-actions

Gratis

60 min durend (video)gesprek

Ik bewijs gratis mijn toegevoegde waarde

Geen verkooppraatjes, maar vrijblijvend advies

Sales gesprekken ben ik geen fan van. Bij Knap Online is de eerste workshop gratis. Kost mij even veel tijd, maar jij wordt er een stuk wijzer van. Achteraf krijg je van mij een marketingplan waarin alles nog even netjes onder elkaar staat. Doe ermee wat je wilt.

Ik doe niet geheimzinnig over wat iets kost. We kijken meteen of het mogelijk is om een no-cure no-pay afspraak te maken op een goed meetbare doelstelling.

Bij elke klant zie ik wel verbeterpunten, die makkelijk zelf uit te voeren zijn. Deze leveren jou vaak meteen iets op. Deze verbeterpunten zijn vaak op het gebied van SEO, SEA, conversie, of social marketing.

Inclusief marketingplan
Plan een moment

* Het kost niets en je zit nergens aan vast.