wil je een website laten maken?

Knap Online maakt schitterende websites, die vanaf de eerste regel code gebouwd zijn om uw bezoekers en de zoekmachines te overtuigen.

Is dat dan niet heel duur? Nee hoor. Voor 599 euro heeft u al een op maat gemaakte website met onze 100%-tevreden garantie.

professionele website laten maken in 4 stappen

 1. 01

  bepalen van de doelen, doelgroep en de uitstraling

  Samen met jou gaan we kijken hoe we de website in de markt gaan zetten, zodat we een website kunnen maken die past bij de uitstraling van uw bedrijf en goed scoort bij uw klanten.

 2. 02

  aanleveren of samen schrijven van de inhoud

  Duidelijke en overzichtelijk tekst is extreem belangrijk. Voor ons is de tekst leidend bij het ontwerpen van de website.

 3. 03

  uitwerking van het ontwerpconcept

  Wij gaan aan de slag met het ontwerpen van de website. Bij elke stap in het ontwerpproces verwerken we jouw feedback, zodat het resultaat precies is zoals je wilt.

 4. 04

  bouwen en hosten van de website

  Je weet nu inmiddels precies hoe de website eruit gaat zien. Wij gaan hem bouwen en zorgen gelijk dat hij online staat.

veelgestelde vragen

 • wat kost het om een nieuwe website te laten maken?

  Een website laten maken bij ons kost minimaal 599 euro. Je krijgt dan een op maat gemaakte website, maar je moet zelf het logo, de huisstijl en de tekst aanleveren.

 • hoe lang duurt het om een website te laten ontwikkelen?

  Dit ligt aan de complexiteit. Wil je een website met standaard functionaliteit dan duurt het maximaal een maand om de website te laten bouwen.

 • maken jullie ook een logo en/of huisstijl?

  Dat doen wij zeker! Een huisstijl laten maken. Wil je nog even geen logo dan kunnen we een simpel tekst logo gebruiken voor je website, zodat het er toch professioneel uit ziet.

 • kan ik zelf de inhoud van de website aanpassen?

  Wij gebruiken wordpress, dus uw website is zelf te onderhouden en uit te breiden. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen als je dat liever hebt.

 • maken jullie ook webshops?

  Ja zeker. Neem een kijkje op de pagina webshop laten maken.

 • ik heb al een domeinnaam gekocht, wat nu?

  Als je al een domeinnaam en e-mail hebt kun je deze blijven gebruiken. We verhuizen je domeinnaam en zorgen dat alles goed blijft werken. Heb je nog geen domeinnaam/email dan krijg je deze gratis van ons.

wat krijg je wel

 • content-first design

  Een ontwerp die de inhoud van de website tot zijn recht laat komen. Dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten, waar de inhoud gezien wordt als de laatste stap.

 • gratis zoekwoord onderzoek

  Een mooie website is leuk, maar wordt pas echt leuk als ze bezoekers krijgt. Wij helpen je met het kiezen van de juiste zoekwoorden.

 • supersnelle hosting, gratis onderhoud en backups

  Naast dat de website snel is, zorgen we er ook voor dat de website elke dag geback-upt wordt. Wij helpen je ook met het onderhoud aan je website.

 • een website die perfect geoptimaliseerd is voor zoekmachines

  Daar zijn wij heel goed in. Lees meer over onze top-5 garantie of kijk op de pagina seo. Veel bedrijven zeggen dat uw pagina geoptimaliseerd is, maar in 90% van de gevallen is dit niet het geval of in ieder geval niet naar onze maatstaven.

wat krijg je niet

 • templates of kant-en-klare ontwerpen

  Waarom niet? Een template pik je er zo uit. Een bezoeker heeft dit (onbewust) door en hierdoor verliest u autoriteit. Is dat dan niet duur? Nee hoor, dat valt reuze mee. Wij zijn goed in ons vak en kunnen daarom zeer snel werken. Daarnaast hebben wij veel van onze processen geautomatiseerd.

 • een website waar je niet tevreden mee bent

  Omdat we je betrekken in elke stap van het proces (als je dat wilt), is het eindresultaat nooit een verrassing. Wij gaan net zolang door totdat jij tevreden bent.

 • een 13-in-een-dozijn website

  Al onze websites hebben een eigen karakter en laten een indruk achter. Beter te opvallend dan verdwijnen tussen je concurrenten.

 • een website die er op mobiel minder goed uitziet

  Bij veel van onze concurrenten is de mobiele versie een slap aftreksel van de desktop versie. Niet bij ons! Of je de website nou bekijkt op een mobiel, tablet of ouderwetse computer, de website ziet er altijd perfect uit.