Full service internetbureau

Winstgevende website laten maken door Rotterdams webdesign bureau?

Er zijn genoeg handige neefjes die een website kunnen maken. Er zijn maar weinig webdesigners, die er ook daadwerkelijk voor kunnen zorgen dat de website ook klanten op gaat leveren. Wanneer je een website laat maken door Rotterdams webdesign bureau Knap Online, ben je verzekerd van een professionele en winstgevende website in een jasje die jouw concurrenten blauw doet aanlopen van jaloezie.

Jeroen Marchand + 13 specialisten

Jouw persoonlijke webdesigner

+13 Jaar ervaring

+87 Tevreden klanten

No cure no pay

Ik durf met zekerheid te zeggen dat er aan webbouwers geen gebrek is. Evenmin aan marketingbureau’s. Gek genoeg is de combinatie van die twee vrij zeldzaam, terwijl dat cruciaal is om een winstgevende website te laten bouwen. Knap Online is een webdesign bureau met focus op marketing.

Meer dan een online visitekaartje

Website laten maken gericht op online groei

Om online groei te realiseren zijn twee dingen onmisbaar: meer bezoekers en meer conversie. Helaas komt geen van beiden uit de lucht vallen. Met een professioneel en op maat gemaakt webdesign zorg ik ervoor dat jij echt vindbaar bent in zoekmachines en dat relevante websitebezoekers sneller en vaker een aankoop doen bij jouw bedrijf. 

Website-ontwerp gebaseerd op gedegen onderzoek

Voordat ik aan de slag met een website ontwerpen, doe ik uitgebreid onderzoek. Ik breng de customer journey – de klantreis op jouw website – in kaart. Zo zie ik welke stappen websitebezoekers afleggen voordat ze tot een aankoop (kunnen) overgaan op jouw website. Ook bepaal ik welke contentstrategie past bij jouw business en ambities. 

‘Content first’ webdesign: inhoud als basis

Veel webdesigners beginnen met de ‘looks’ van een website. De reden hiervoor? Jij moet bij hen zelf de content – tekst en beeldmateriaal – voor de website aanleveren. Ik doe het anders. Ik verzorg naast een nieuw design ook ‘killer content’. Potentiële klanten trek je namelijk niet over de streep met mooie plaatjes, wel met ongeëvenaarde inhoud. 

Marketing is niet optioneel

Een website laat je niet voor niets maken. Hij moet geld opleveren. Daarom is zoekmachine-optimalisatie, conversieoptimalisatie, linkbuilding en social media optimalisatie altijd inbegrepen bij de bouw van de website. Zeg maar dag tegen je “online visitekaartje”.

Een compleet nieuwe website is niet altijd nodig

Voor Knap Online is het geen probleem om verder te gaan waar de vorige websitebouwer is gebleven. We hebben geruime expertise in alle veelvoorkomende technologieën. Er kan zo veel werk bespaard worden. Dat scheelt jou in de uiteindelijke kosten.

Buzzword bingo

De requirements bepalen de gebruikte technologie

Websites bestaan er in vele vormen en maten. Mijn advies: gebruik the right tool for the job. Oftewel kies technologie die past bij de doelstellingen die jij voor ogen hebt. Het is in de praktijk vaak een afweging tussen maatwerk en kant-en-klare oplossingen. Ik zie regelmatig klanten voorbij komen met een 100% custom-coded webshop of website met maar 100 bezoekers per maand. Dat geld had beter in de online marketing gestoken kunnen worden.

 • WordPress, Drupal of Joomla CMS'en
 • Elementor, Visual Composer, Divi of Shogun page builders
 • Woocommerce, Shopify of Magento webshops
 • Laravel, Symfony of Django frrameworks
 • React / Next.js, Angular of Vue als javascript frontend
 • TransIP, Google Cloud of AWS als hosting
 • Plesk, DirectAdmin, Docker, firebase of serverless infrastructuur
 • Google Analytics / Search Console / Optimze en Hotjar voor data insights
Goedkoop of juist superluxe

Wat kost een website?

Zorg dat je er eerst achter komt wat je nodig hebt

Een nieuwe website laten maken is als het kopen van een auto. Wil je een Volkswagen Up of een Ferrari? Beide brengen je van A naar B. Er passen 4 personen in een up, maar een Ferrari gaat toch echt harder. Het is maar net waar de situatie om vraagt.

Richtprijzen van een nieuwe website

Opvallend genoeg is de prijs-kwaliteit verhouding van auto’s en websites ook vergelijkbaar (wanneer je de 2de-hands markt meetelt). Wanneer je zeer minimale eisen hebt kost een website rond de €500. Wil je iets professioneels, dan is €3.000 een reallistischere prijs. Ben je echt op zoek naar maatwerk dan beginnen de prijzen bij €15.000.

Een basic website van Knap Online

 • Zoekwoordonderzoek en merkstrategie
 • Logo en huisstijl gericht op jouw doelgroep
 • Conversiegericht, gebruiksvriendelijk en responsive
 • Ontworpen voorpagina met ijzersterke SEO-tekst
 • Diensten / werkzaamheden / werkgebieden pagina’s
 • ‘Werkwijze’, ‘over ons’ en contact pagina
 • Privacy policy en ‘algemene voorwaarden’ pagina
 • Google Maps, LinkedIn en facebook vermelding
 • Technische SEO en instellen van alle analytics
 • Linkbuilding voor topposities in Google
 • Eenvoudig zelf te beheren en uit te breiden
 • Snelle veilige en betrouwbare hosting en backups

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een webdesign bureau en een web development bureau?

Kort gezegd, focussed een webdesignbureau zich vooral op het ontwerp van de website (vandaar het woord design) en een webdevelopment bureau meer op de ontwikkeling ervan. Welke beter is, is afhankelijk van jouw type bedrijf en doelstellingen. Knap Online is beide.

Maken jullie ook goedkope websites?

Goedkoop is een relatief begrip, maar wij zijn inderdaad bereid om “even snel wat in elkaar te zetten”.

Kunnen jullie ook helpen met het ontwerpen van mijn huisstijl

Jazeker. Dit valt zelfs onder het all-inclusive maandbedrag. Ik en mijn collega’s zijn ervoor om jouw bedrijf te laten groeien. Het maakt ons niet uit of dat gebeurd door het verbeteren van de website of het neerzetten van een strakke huisstijl.

Hoe lang duurt het om een website te laten ontwikkelen?

Dit ligt aan de complexiteit. Wil je een website met standaard functionaliteit dan duurt het maximaal een maand om de website te laten bouwen.

Maken jullie ook een logo en/of huisstijl?

Dat doen wij zeker! Een huisstijl laten maken. Wil je nog even geen logo dan kunnen we een simpel tekst logo gebruiken voor je website, zodat het er toch professioneel uit ziet

Kan ik zelf de inhoud van de website aanpassen?

Wij gebruiken wordpress, dus uw website is zelf te onderhouden en uit te breiden. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen als je dat liever hebt.

Ik heb al een domeinnaam gekocht, wat nu?

Als je al een domeinnaam en e-mail hebt kun je deze blijven gebruiken. We verhuizen je domeinnaam en zorgen dat alles goed blijft werken. Heb je nog geen domeinnaam/email dan krijg je deze gratis van ons.

Gratis

60 min durend (video)gesprek

Ik bewijs gratis mijn toegevoegde waarde

Geen verkooppraatjes, maar vrijblijvend advies

Sales gesprekken ben ik geen fan van. Bij Knap Online is de eerste workshop gratis. Kost mij even veel tijd, maar jij wordt er een stuk wijzer van. Achteraf krijg je van mij een marketingplan waarin alles nog even netjes onder elkaar staat. Doe ermee wat je wilt.

Ik doe niet geheimzinnig over wat iets kost. We kijken meteen of het mogelijk is om een no-cure no-pay afspraak te maken op een goed meetbare doelstelling.

Bij elke klant zie ik wel verbeterpunten, die makkelijk zelf uit te voeren zijn. Deze leveren jou vaak meteen iets op. Deze verbeterpunten zijn vaak op het gebied van SEO, SEA, conversie, of social marketing.

Inclusief marketingplan
Plan een moment

* Het kost niets en je zit nergens aan vast.