Meer websitebezoekers, meer leads én meer terugkerende klanten

Digital agency in Rotterdam

Wil jij meer halen uit je digitale kanalen? Of is jouw bedrijf klaar om online de volgende stap te zetten? Dan ben je bij Knap Online aan het juiste adres. Knap Online is een digital agency in Rotterdam waarbij alles om resultaat draait. Met oog voor detail en ruim 13 jaar ervaring in online marketing. 

Wat doet een digital agency eigenlijk?

Een digital agency creëert – met een mix van creativiteit, strategisch inzicht en technische innovatie – vernieuwende producten en diensten die jouw online business (verder) laten groeien. Dutch Digital Agencies (DDA), de branchevereniging voor digital agencies, vat het samen als: ‘bedenkers en makers, ontwerpers en coders, testers en verslimmers (…) Altijd bezig met de volgende oplossing.’

Knap Online: jouw one-stop shop voor digitale innovatie

Niet meer eindeloos schakelen met 10 verschillende specialisten, voor je het gewenste resultaat krijgt? Knap Online heeft als full-service digital agency alle kennis en skills in huis die nodig zijn voor het opzetten van een integrale strategie. Effectiviteit en efficiëntie hebben hierbij de hoogste prioriteit. Scheelt je niet alleen veel geld, het levert ook nog ongeëvenaard snelle resultaten op!

Een integrale digitale strategie opzetten in 4 stappen

Conceptfase

Elk bedrijf en elke onderneming is uniek. Daarom luister ik voordat we aan de slag gaan altijd eerst goed naar jouw wensen en bespreken we samen jouw ambities. Ik denk met je mee en stel de juiste vragen. Na onze kennismaking stel ik een plan van aanpak op voor jouw vraagstuk. Bij de ontwikkeling van het concept houden ik en mijn collega’s altijd 3 vragen in ons achterhoofd:
 • Doel bepalen: wat wil je bereiken met deze digitale innovatie?
 • Doelgroep in kaart brengen: wie wil je ermee bereiken?
 • Kan jouw bedrijf zich met dit concept onderscheiden van de concurrent?

Ontwerpfase

Nadat er een projectplan op tafel ligt, ga ik met de juiste experts samen sparren over de uitwerking ervan. Stel dat je als ondernemer de vormgeving van je website wilt aanpassen, zodat potentiële klanten een betere online ervaring hebben. Dan is het belangrijk dat verschillende experts op het juiste moment met elkaar samenwerken, denk aan webdesigners, tekstschrijvers en marketing strategen.

Implementatie

Knap Online implementeert een project pas op het moment dat jij helemaal tevreden bent. Vaak zit het wel goed en zijn er hooguit wat kleine aanpassingen nodig. Ik houd je tijdens onze samenwerking namelijk altijd goed op de hoogte van de vorderingen en keuzes die we maken. In de implementatiefase zorgen technische professionals ervoor dat het ontwerp wordt verwerkt tot een prachtig eindresultaat.

Evaluatie en doorontwikkeling

Nadat het product of de dienst is geïmplementeerd, is het tijd om te evalueren. De digitale wereld is nog volop in ontwikkeling en dus kan het altijd nog beter. In mijn ogen krijg je een goede website bijvoorbeeld alleen als blijft
Doorontwikkelen = maatwerk
Om een minimale versie van een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen is ongeveer 1 maand nodig. Alle daarop volgende maanden pak ik stap voor stap aan wat jou het meeste resultaat oplevert. Hiervoor zet ik diverse online marketing technieken in, zoals:
 • SEO (search engine optimization), zoekmachine optimalisatie
 • SEA (search engine advertising), zoekmachine adverteren
 • Social media marketing (adverteren op social media)
 • Contentmarketing
 • E-mailmarketing

Een digital agency inschakelen: wat kost dat?

Bij Knap Online doen we niet mysterieus over de kosten die we bij jou in rekening brengen. Je betaalt een vast bedrag per maand. Deze maandelijkse investering bepaalt hoeveel tijd er beschikbaar is om jouw digitale kanalen verder te laten groeien. Voor alle werkzaamheden geldt een vast uurtarief. Hoeveel tijd (en dus budget) er nodig is voor strategisch en uitvoerend werk verschilt per klant.
 • €30 – €60 per uur voor uitvoerend werk (o.a. schrijven van SEO-webteksten)
 • €100 per uur voor strategisch werk (o.a. analyses en uitwerken van online marketingplan)

Abonneer je op de diensten van Knap Online

Bij Knap Online hoef je geen (langlopend) contract af te sluiten. Waarom niet? Omdat ik ervan ben overtuigd dat de resultaten van mijn aanpak zichzelf bewijzen. In plaats van een langlopend contract kun je een abonnement afsluiten op mijn diensten. Welk abonnement je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een alles-in-1-aanpak en een strategie die bij jouw ambities past.
Abonnement ‘S’ Abonnement ‘M’  Abonnement ‘L’
€250,- per maand €500,- per maand €1000,- per maand
2,5 tot 8 uur per maand beschikbaar voor jouw project 5 tot 16 uur per maand beschikbaar voor jouw project 10 tot 33 uur per maand beschikbaar voor jouw project
Ideaal voor ‘kleine’ websites met ambitieuze plannen Ideaal voor ‘gemiddelde’ websites met ambitieuze plannen Ideaal voor ‘grote’ websites met zeer ambitieuze plannen

Geen onverwachte kosten op de factuur

Een goede samenwerking valt of staat bij duidelijke communicatie. Ook over geld. Ik vertel je daarom precies wat wij doen met jouw budget. Op de factuur zie je per dienst staan wat er is gedaan en hoeveel tijd dit mij en mijn collega’s heeft gekost, tot op de minuut nauwkeurig. Bij Knap Online kom je dus nooit voor onverwachte kosten en onaangename verrassingen te staan.

Voortschrijdend inzicht en flexibiliteit staan voorop

Zelfs de best uitgedachte plannen veranderen gaandeweg. Knap Online gebruikt daarom agile marketing om topresultaten te behalen voor haar klanten. Agile marketing draait om flexibiliteit en inspelen op kennis die je tijdens een proces of samenwerking opdoet. Om voor jou het beste resultaat te behalen, pas ik mijn plannen daarom aan wanneer dat nodig is. Zonder extra kosten.

Van full-service digital agency tot specialisten

Digital agencies worden wel eens gekscherend manusjes-van-alles genoemd, omdat bij veel projecten allerlei disciplines – van webdesign tot video marketing – samenkomen. Zoek je naar een digital agency die voor jou de beste campagne creëert, dan vliegen de verschillende benamingen van bureaus je om de oren. Om het overzichtelijk te houden, leg ik je precies uit hoe het zit.

Digital marketing agencies

Een veel voorkomende verwarring is dat digital agencies precies hetzelfde doen als digital marketing agencies. Doordat de benamingen behoorlijk veel op elkaar lijken, is zo’n vergissing natuurlijk ook snel gemaakt. Waar het verschil dan in zit?
Digital marketing agencies Digital agencies
Gericht op digitale marketing van een project Ontwerpen en ontwikkelen nieuwe digitale producten en diensten
O.a. specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie Doel: de digitale ervaring van potentiële klanten optimaliseren
Doel: binnenhalen van meer klanten

Branding agencies & design innovation agencies

Een branding agency of design innovation agency weet precies hoe je van een ambitieus concept een innovatief ontwerp moet maken. Ze ontwikkelen prototypes van innovatieve digitale producten en ‘digital solutions’ – creatieve oplossingen voor digitale problemen. De nadruk ligt op het concept en ontwerp. De technische uitvoering of marketing moet worden uitbesteed.

Creative agencies & advertising agencies

Creative agencies richten zich vooral op het creatieve aspect van digitale innovatie. Een ‘creative solutions agency’ is vooral bezig met visuele ontwerpen en minder met techniek en strategie. Een creative agency lijkt net als een advertising agency veel op een traditioneel reclamebureau. Voor de technische en strategische uitwerking van ontwerpen kun je hier meestal niet terecht.

Interactive digital agency

Een interactief bureau brengt technologie samen met visueel design. Digitale reclamebureaus schakelen interactive agencies bijvoorbeeld in om te helpen met de uitwerking van een reclamecampagne. Zie het als de uitvoerende, creatieve kracht onder de digital agencies. Interactive agencies maken bijvoorbeeld video’s voor op een website of werken een interactieve marketing campagne uit.

Technical digital agency

Een technisch bureau weet alles van de techniek achter digitale innovatie. Bij een technical agency ben je aan het juiste adres als je al een uitgewerkt idee hebt liggen, maar je zelf niet precies weet hoe het zit met de technische mogelijkheden en uitvoering. Technical agencies ontwikkelen vaak producten en diensten die in bestaande systemen zoals WordPress (of een ander CMS) worden verwerkt.

Consulting digital agency

Consulting digital agencies specialiseren zich in onderzoek en werken (ingewikkelde) strategische vraagstukken uit. Digital consultants gaan lastige vraagstukken niet uit de weg. Consulting digital agencies hebben niet de expertise in huis om innovatieve digitale producten en/of diensten zelf technisch verder uit te werken of te ontwikkelen.

Aan de slag: begin altijd bij inbound marketing

Bedrijven investeren steeds meer en meer in digitale, online communicatie. Denk aan e-mailmarketing, chatboxes waarmee klanten via de website snel contact hebben met de klantenservice en social media marketing. De kunst is om niet te hard van stapel te lopen als het gaat om digitale innovatie. Begin met een sterke basis en bouw daarop voort.

Persoonlijke klantervaring ontwikkelen

Wil je als ambitieuze ondernemer online groei realiseren, dan is inbound marketing de eerste stap. Inbound marketing zorgt er namelijk voor dat websitebezoekers een persoonlijke ervaring hebben en zich verbonden voelen met jouw merk of bedrijf. Met inbound marketing bied je (potentiële) klanten gepersonaliseerde, relevante en inspirerende informatie op het ideale moment en via de juiste kanalen.

Persoonlijke klantervaring optimaliseren

Nadat je een ‘user-friendly platform’ hebt opgebouwd, kun je stap voor stap digitale producten en diensten toevoegen of aanpassen. Zo optimaliseer continu de klantervaring. Plaats bijvoorbeeld een keuzehulp op je site die websitebezoekers begeleidt in het aankoopproces. Door zo’n persoonlijke klantbenadering verbeter je de ervaring van je website en webshop.

Gratis en vrijblijvend: plan van aanpak voor jouw bedrijf

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de digitale kansen die jij kunt benutten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende strategiesessie aan. In een persoonlijke video call (60 min.) stel ik samen met jou een op maat gemaakt digitaal innovatieplan op. Ook vertel ik je meer over hoe ik te werk ga en wat de kosten zijn die komen kijken bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Knap Online eerst uittesten voordat we een samenwerking aangaan? Geen probleem, daar is onze no-cure-no-pay testcase voor!

Veelgestelde vragen

Welke digitale diensten leveren het meeste resultaat op?

Per klant en per project verschilt het vaak behoorlijk welke stappen we ondernemen om tot het gewenste resultaat te komen. De focus ligt bij ons namelijk altijd op wat de meeste waarde oplevert voor onze klanten en hun eindgebruikers. Niet wat het goedkoopst is. Populaire digitale services die vaak worden uitgevoerd door onze specialisten zijn:
 • UI/UX design (gebruiksvriendelijkheid optimaliseren)
 • Visuele ontwerpen maken (o.a. huisstijl, logo, web design)
 • Strategisch denkwerk (o.a. onderzoek, advies, marketingplanning)
 • Technische diensten (o.a. technische SEO, linkbuilding)
 • Marketing (o.a. PR, social media adverteren, SEO-campagne)

Kan Knap Online voor mij ook een volledig nieuwe website bouwen?

Zeker, graag zelfs. Ik ben ervan overtuigd dat een goed werkende en gebruiksvriendelijke website  de sleutel tot online succes is. Een optimaal design van jouw website zorgt ervoor dat je op lange termijn minder geld kwijt bent aan (dure) marketingbureaus. Investeren in een website met herkenbare huisstijl is daarom in mijn ogen ook ontzettend belangrijk.
Knap Online logo
 • Gemiddeld 40% goedkoper
 • No-nonsense aanpak
 • Samenwerken aan resultaat
 • Zeer snelle turn-around