no cure no pay SEO.
nu hoger in Google!

No cure no pay zoekmachine optimalisatie met een top-5 garantie is wat ons onderscheidt van bedrijven met vage beloftes die niet worden nagekomen. Geen resultaat, geen rekening.

hoe onze
no cure no pay zoekmachine optimalisatie werkt

 • Bekijk hier een voorbeeld van onze resultaten
 • Je betaalt pas wanneer de term daadwerkelijk in de top 5 staat
 • Wij gaan door met onze campagne tot de nummer 1 positie is bereikt
 • Wij zorgen dat de resultaten behouden blijven
 • Bijkomend voordeel: Andere zoekwoorden worden ook makkelijker te ranken

veelgestelde vragen

 • Wat kost het?

  Dit is afhankelijke van een aantal factoren: de belangrijkste is de concurrentie. Voor een precies bedrag kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

 • Wat levert het op?

  Dat ligt aan de marge op het product dat je verkoopt, de mate van concurrentie, het volume van de zoekterm, enzovoorts. Wij adviseren om altijd eerst een Google Ads campagne te draaien op het precieze zoekwoord. Hiermee weet je zeker of een top-5 positie winstgevend zal zijn. Hiermee helpen we je graag.

 • Hoe doen jullie dat dan precies?

  Kort samengevat; we verzamelen een berg data en bepalen daarmee wat jouw website nodig heeft om een top positie te behalen. Vervolgens voeren wij dit uit.

 • Waarom geen Google top-10 garantie?

  Des te hoger je in Google staat met je website, des te meer mensen zullen klikken op je website. Over het algemeen krijgen alleen de eerste 5 posities een groot deel van het zoekvolume. Van positie 5 tot 10 is er eigenlijk geeen verschil in verkeer. Kleinere zoektermen met een top-10 garantie zouden dus te weinig zoekverkeer kunnen opleveren.

hoe wij die top-5 positie in Google behalen

Zoekmachine optimalisatie is alles of niets. Alleen als elk onderdeel van de website tot in de puntjes geoptimaliseerd is kunnen de beste resultaten behaald worden.

 1. 01

  analyse van de zoekresultaten

  Google vertelt precies welke websites “beter zijn” dan andere (de zoekresultaten).

 2. 02

  analyse van de concurrenten die wel ranken

  Welke eigenschappen hebben deze websites. Denk hierbij aan tekst en code.

 3. 03

  het combineren en vertalen van deze data

  Wie linkt er naar wie? Rankt u concurrent ook op andere zoekwoorden?

 4. 04

  het vertalen van het model naar actiepunten

  Het modelleren van een website die succesvol zou moeten zijn in de zoekresultaten voor uw zoekwoord.

 5. 05

  uitvoeren van de campagne

  Het uitvoeren van alle opgestelde actiepunten, inclusief linkbuilding.

de eerste én de beste met no cure no pay zoekmachine optimalisatie

Sinds 2012 bieden wij als eerste in Nederland no cure no pay zoekmachine optimalisatie aan aan onze klanten. Sinds die tijd is er veel veranderd wat betreft SEO. Daarbij is er evenveel veranderd in de manier waarop wij websites in de top-5 van Google krijgen.

Veel andere bureaus zijn inmiddels gestopt met het aanbieden van deze dienst of hebben er allerlei voorwaarden aan vastgeknoopt (lees; doen alleen de makkelijke opdrachten). Toch kan een zoekwoord met een hoog volume - in combinatie met een goed converterende website - het success van een online bedrijf maken of breken.

SEO is aan het veranderen en wij veranderen mee

Google wordt slimmer en slimmer. Waar het vroeger nog mogelijk was om het zoekwoord een paar keer te noemen op de pagina en wat schimmige links te kopen op russische websites, zijn dit soort zoekmachine optimalisatie praktijken nu toch echt verleden tijd en kan het zelfs kwaad (al moet je het dan wel heel bont maken).

Machine learning is the name of the game. Technieken die werken voor het ene zoekwoord bereiken niets voor een ander zoekwoord. Het is dus voor ons zaak uit te vinden welke factoren (per zoekwoord) bepalen wat de ranking van een pagina is.

Hiervoor maken wij gebruik van zelf ontwikkelde software, die meerdere databronnen combineert. Deze data wordt vertaald naar een specifieke strategie, die we voor de campagne gaan gebruiken. Dit gaat verder dan alleen linkbuilding. Hetzelfde resultaat kan ook bereikt worden met linkbuilding alleen, maar dit zou veel te duur worden om winstgevend te kunnen zijn (arbeid is nu eenmaal niet goedkoop).