Meer websitebezoekers, meer leads én meer terugkerende klanten

WordPress-specialist in Rotterdam

Op zoek naar een WordPress-specialist die voor jou een unieke, winstgevende website ontwikkelt? Vanuit Rotterdam ontwikkelt Knap Online al meer dan 13 jaar functionele en stijlvolle websites voor grote en kleine bedrijven in uiteenlopende sectoren. Ik verdiep mij in jouw doelgroep, luister naar jouw eisen en wensen en maak een WordPress-website waar al jouw concurrenten stinkend jaloers op zijn. 

Wat doet een WordPress-specialist?

Een WordPress-specialist is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van WordPress-websites. Als ervaren WordPress-specialist maak ik voor jou een website die perfect aansluit op jouw ambities, doelgroep en online marketingstrategie. Hiervoor zet ik bestaande en nieuw ontwikkelde WordPress-plugins in, produceer ik unieke content en pas ik zoekmachine optimalisatie (SEO) toe.

Wat kun je verwachten van een samenwerking met Knap Online?

Vanuit Rotterdam ben ik elke dag druk in de weer voor klanten zoals jij: ambitieuze ondernemers die hun online business willen laten groeien. Omdat elke onderneming uniek is, begint elke samenwerking met een kennismakingsgesprek. Jij vertelt over je visie, ambities en bedrijf. Ik luister en leg je de mogelijkheden voor. Daarna lopen we grofweg de volgende 4 fases door:
 1. Onderzoek en inventarisatie

 2. Na onze kennismaking ga ik mij verder verdiepen in jouw potentiële klanten en online kansen. Ik stel een customer journey (klantreis) en contentstrategie op die de inhoudelijke basis vormen van jouw nieuwe website. De webdesigners van Knap Online buigen zich over de uitstraling die jouw nieuwe WordPress-website krijgt. Het website ontwerp wordt volledig afgestemd op jouw huisstijl.
 3. Concept en feedback

 4. >Tijdens de conceptfase wordt de eerste versie van jouw nieuwe WordPress-website gemaakt. Ervaren WordPress-developers zorgen dat jouw website wordt voorzien van alle benodigde functionaliteiten, zoals een webshop, contactformulier, chatbox en/of agenda. Is de eerste versie gereed, dan laat jij weten of er nog aanpassingen nodig zijn. 
 5. Realisatie en lancering

 6. Op basis van de door jou gegeven feedback, leg ik de laatste hand aan jouw nieuwe WordPress-website. Ook zorg ik ervoor dat er een aantal belangrijke tests worden uitgevoerd, zoals een zogeheten ‘cross browser test’. Hiermee controleer ik of jouw nieuwe website in elke browser en op elk scherm precies werkt zoals bedoeld. Is jouw website 100% naar wens? Dan is het tijd voor de lancering. 
 7. Afronding en ondersteuning

Zodra jouw nieuwe website gelanceerd is, bied ik waar nodig ondersteuning aan. Als WordPress-specialist zorg ik er onder meer voor dat updates aan jouw website op tijd worden doorgevoerd en dat alle content geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wat ik na oplevering van de website precies doe, bepaal jij. Samen kijken we wat jij zelf kan (= kostenbesparing) en waar je mijn hulp bij kunt gebruiken.  

Hoeveel kost een WordPress-website laten maken?

Een WordPress-website laten maken kan al vanaf € 500. Bij Knap Online krijg je voor deze prijs een basic website met een beperkt aantal pagina’s. Voorwaarde is dat jouw bedrijf al een eigen huisstijl en geschikt logo heeft. Ook schrijf je voor deze prijs zelf de webteksten. Wil je een uitgebreidere website of laat je alles liever aan mij over? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Hoe lang duurt het maken van een WordPress-website?

Het ontwikkelen van een basic website met standaard functionaliteit duurt gemiddeld zo’n 4 weken. Over het algemeen geldt dat hoe complexer of uitgebreider de website moet worden, hoe langer ik hiervoor nodig heb. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik altijd de verwachte tijdsplanning.

Wat zijn de voordelen van een WordPress-website?

 1. Eenvoudig zelf te beheren in begrijpelijk CMS (content management systeem)
 2. Oneindige uitbreiding van website mogelijk dankzij 58.000+ (gratis) WordPress-plugins
 3. Zoekmachinevriendelijk (SEO) dankzij o.a. goede laadsnelheid
 4. WordPress werkt uitstekend in bekendste browsers (Chrome, Safari, Internet Explorer)
 5. Veiligheid website gewaarborgd door Knap Online met HTTPS-verbinding + SSL-certificaat

Veelgestelde vragen

Wat is een website template?

Een website template is als het ware de blauwdruk van een website-ontwerp. Zo’n template bestaat o.a. uit vaste onderdelen zoals een header, footer en menu. Bij een WordPress-website kun je gebruik maken van kant-en-klare templates, waardoor veel websites op elkaar lijken. Knap Online maakt voor elke WordPress-website een uniek webdesign, zodat jouw website er bij klanten direct goed op staat. 

Wat zijn WordPress-plugins?

WordPress-plugins zijn kleine stukjes (open source) software die je kunt toevoegen aan jouw website. Door dit te doen voeg je extra functies toe aan de website. Denk bijvoorbeeld aan een Google Maps-kaart waarop de route naar jouw winkel te vinden is. Of een webshop waar websitebezoekers een bestelling kunnen doen. Bij specifieke wensen kan een WordPress-specialist een plugin op maat ontwikkelen.

Wat betekent ‘open source’?

Open source is een term die aangeeft dat software voor iedereen toegankelijk is en ook door iedereen mag worden aangepast. WordPress is een open source software systeem dat door iedereen gratis kan worden gebruikt. Hierdoor is het een ideale basis voor WordPress-specialisten, die met hun kennis van programmeertalen zelf aanpassingen kunnen doen om een website volledig naar wens in te richten. 

Hoe kan ik een webshop toevoegen aan mijn WordPress-website?

Een webshop toevoegen aan een WordPress-website is zo geregeld. De meest gebruikte webshop plugin is WooCommerce. Met deze WordPress-plugin kun je onder meer je voorraad bijhouden, geplaatste orders afhandelen en webshop statistieken in de gaten houden. En misschien wel het beste van alles: WooCommerce kun je helemaal gratis gebruiken!

Wat is een CMS?

CMS is een afkorting voor ‘content management systeem’. In een CMS kun je aanpassingen doen aan jouw website, pagina’s toevoegen of bijvoorbeeld nieuwe content plaatsen. Knap Online levert websites altijd op met een gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren CMS. Zo kun je ook zonder technische skills of kennis van programmeertaal je eigen website onderhouden. 

Wat houdt ‘responsive webdesign’ in?

Responsive webdesign houdt in dat een website er op alle soorten en maten schermen goed uit ziet. Het website-ontwerp past zich bij responsive webdesign namelijk aan aan het gebruikte apparaat. Hierdoor blijft de functionaliteit en gebruiksvriendelijk gewaarborgd ongeacht of de website wordt bekeken op een laptop, desktop, tablet of smartphone. Knap Online ontwerpt altijd responsive webdesigns.
Knap Online logo
 • Gemiddeld 40% goedkoper
 • No-nonsense aanpak
 • Samenwerken aan resultaat
 • Zeer snelle turn-around