Full service internetbureau

Herkenbare huisstijl laten ontwerpen door échte ontwerpers?

Hoe ik jouw bedrijf laat opvallen in die zee van concurrenten? Door het ontwerpen van een unieke en herkenbare huisstijl en merkidentiteit die past bij jouw doelgroep. Dit doen we in een uniek iteratief proces, waarbij resultaat op #1 staat. 

Jeroen Marchand + 13 specialisten

Jouw persoonlijke grafisch ontwerper

+13 Jaar ervaring

+87 Tevreden klanten

No cure no pay

De eerste indruk is belangrijk, dat hoef ik jou als ondernemer niet te vertellen. Een passende en huisstijl is hierbij van cruciaal belang. Wij ontwerpen samen een herkanbare design language die als bron dient voor alle huisstijldragers.

No-nonsense grafisch ontwerp

Huisstijl van Knap Online

Goedkoop en snel is soms beter

Als startende ondernemener heb je niet per se een super fancy huisstijl nodig. Zolang het maar professioneel is en pas bij jouw bedrijf. Knap Online is niet vies van snel voor weinig. Indien nodig, kan de branding altijd nog naar een hoger niveau getild worden.

Onderdeel van een complete marketingstrategie

Een goede huisstijl noem ik altijd een ‘multiplier’ voor alle andere marketingkanalen. Door te investeren in herkenbaarheid en uniformiteit maak je alle stappen in de marketing-funnel winstgevender.

Herkenbaar voor jouw klanten

Een goede huisstijl laat in één oogopslag zien waar een bedrijf voor staat. En niemand kan ons dat beter uitleggen dan jij. Onze ervaren grafisch designers luisteren naar jouw wensen én verdiepen zich in jouw doelgroep.

Zonder onderzoek is je huisstijl alleen maar 'mooi'

 • Doelgroep analyse
 • Customer journey mapping (klantreis)
 • Brand strategy bepalen (merkstrategie)

Logo ontwerp als uitgangspunt

Knap Online werkt altijd vanuit het logo. Dit kan een bestaand logo zijn, maar deze kunnen we ook met alle liefde voor jou ontwerpen. Een goed ontworpen logo vangt namelijk de complete identiteit van jouw bedrijf.

Workshoppen van design brondocument

Het design brondocument bevat alle elementen waarmee elke mogelijk denkbare huisstijldrager uitgewerkt kan worden. 

 • Bepalen van typografie
 • Bepalen van kleurenschema
 • Bepalen van building-blocks van huisstijl
 • We stoppen hier pas als het helemaal naar jou zin is

Huisstijl uitwerken op huisstijldragers

Wij werken niet standaard alle huisstijldragers uit. Dit doen we pas wanneer deze nodig zijn. Dit scheelt ons een hoop tijd en jou geld.

 • Webdesign, Display advertenties, Social media posts
 • Reclameborden, bedrijfsbusjes, raambestickering, Roll-up borden
 • Visitekaartjes, briefpapier, folders, brochures, facturen, enveloppen
 • Elke denkbare huisstijldrager
Op elke vraag een passend antwoord

Veelgestelde vragen

Is een doelgroepanalyse en branding strategie echt nodig?

We ontwerpen bij Knap Online een huisstijl voor jouw doelgroep, dan moeten we die natuurlijk wel kraakhelder hebben. Voor sommige branches is dit een open-deuren festijn. Voor andere branches is hier wat meer onderzoek voor nodig. Kortom, ja het is altijd nodig, maar het hoeft dus niet altijd uitgebreid.

Hoelang duurt het om een huisstijl te laten ontwerpen?

Knap Online staat voor kwaliteit. Ook als daar iets langer de tijd voor nodig is. Ik ben namelijk van mening dat snel niet altijd beter is. Met iedere klant overleggen we van tevoren wanneer we verwachten dat de huisstijl gereed is. Wij kunnen in de meeste gevallen direct aan de slag!

Kan ik het ontwerp overal gebruiken?

De huisstijl kun je gebruiken op alle online en offline marketingkanalen die je kunt bedenken. Veelgebruikte media zijn o.a. social banners, websites, e-mailhandtekening, brochures, folders, briefpapier, facturen, reclamebanners, visitekaartjes, enveloppen, stickers, beleterring, prints op groot en klein formaat. Doordat we het logo altijd aanleveren als vectorbestand, is er nooit sprake van pixelvorming. Het logo blijft altijd scherp en herkenbaar.

Ik heb al een huisstijl, kan Knap Online deze ook implementeren op huisstijldragers?

Dat is absoluut geen probleem! Zolang wij de vectorbestanden overgedragen krijgen kunnen wij de huisstijl natuurlijk gebruiken voor je visitekaartje, website, briefpapier etc.

Gratis

60 min durend (video)gesprek

Ik bewijs gratis mijn toegevoegde waarde

Geen verkooppraatjes, maar vrijblijvend advies

Sales gesprekken ben ik geen fan van. Bij Knap Online is de eerste workshop gratis. Kost mij even veel tijd, maar jij wordt er een stuk wijzer van. Achteraf krijg je van mij een marketingplan waarin alles nog even netjes onder elkaar staat. Doe ermee wat je wilt.

Ik doe niet geheimzinnig over wat iets kost. We kijken meteen of het mogelijk is om een no-cure no-pay afspraak te maken op een goed meetbare doelstelling.

Bij elke klant zie ik wel verbeterpunten, die makkelijk zelf uit te voeren zijn. Deze leveren jou vaak meteen iets op. Deze verbeterpunten zijn vaak op het gebied van SEO, SEA, conversie, of social marketing.

Inclusief marketingplan
Plan een moment

* Het kost niets en je zit nergens aan vast.