stijlvolle huisstijl laten ontwerpen?

Omdat de eerste indruk nu eenmaal zo belangrijk is, bepalend zelfs. Wij ontwerpen een huisstijl die een versterking is voor de identiteit van jouw merk of bedrijf. Knap Online geeft graag vorm aan de ideeën die aansluiten bij jouw bedrijf tegen een aantrekkelijke prijs.

Een huisstijl laten maken in 3 simpele stappen

 1. 01

  concept

  Knap Online probeert in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat je eigen ideeën en wensen zijn ten behoeve van de huisstijl. Als je voorbeelden hebt van huisstijlen die jou aanspreken en die bij het identiteit van je bedrijf passen ontvangen wij deze natuurlijk graag.

 2. 02

  ontwerp

  Knap Online gaat aan de slag met het ontwerpen van de huisstijl. Hierbij wordt er natuurlijk uitgevoerd, wat er besproken is en houden wij tijdens het ontwerpproces je nauw betrokken. Totdat je helemaal tevreden bent met het ontwerp.

 3. 03

  doorlopen en afronden

  Samen lopen we nogmaals alles door. Als je helemaal tevreden bent gaan wij over op het eventueel laten drukken van de visitekaartjes en mocht je in het bezit zijn van een website, kan Knap Online eventueel de huisstijl ook implementeren op de website.

veelgestelde vragen

 • Wat zijn de elementen van een huisstijl?

  Logo, kleur, typografie en stijl. Deze elementen kunnen dan gebruikt worden op zogenoemde huisstijldragers.

 • Wat hoort er allemaal bij een huisstijl?

  De huisstijl dient doorgevoerd te worden in eigenlijk alle vormen van media waar je bedrijf bij betrokken is. Enkele voorbeelden van huisstijldragers zijn: visitekaartjes, websites, briefpapier (gedrukt en/of digitaal), facturen, enveloppen, brochures, reclame banners, bedrijfsauto, belettering/bestickering, email handtekening, social profielfoto’s en social banners

 • Ik heb al een huisstijl, kan Knap Online deze ook implementeren op huisstijldragers?

  Dat is absoluut geen probleem! Zolang wij de vectorbestanden overgedragen krijgen kunnen wij de huisstijl natuurlijk gebruiken voor je visitekaartje, website, briefpapier etc.

wat krijg je wel

 • uniek ontwerp

  Onze huisstijlen hebben een eigen uniek karakter en laten dus een indruk achter. Beter te opvallend dan verdwijnen tussen je concurrenten.

 • maatschap

  Maatschap, de huisstijl wordt niet alleen op maat voor ontworpen, Knap Online zorgt er ook voor dat je bij elk proces betrokken wordt. Niemand kent het merk of bedrijf zo goed als jijzelf

 • kwaliteit

  Een ontwerp die de identiteit van het merk of bedrijf tot zijn recht laat komen. Dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten, waar het ontwerp vaak geen versterking is van de identiteit van het merk of bedrijf.

 • transparantie

  Alle bestanden worden per mail verzonden in kant-en-klare formaten en de originele bronbestanden en kunnen voor u gedrukt worden. Desbetreffende bestanden worden transparant aangeleverd. Niet alleen Knap Online is transparant, maar ook onze bestanden.

 • ontwerp door specialisten

  bij het ontwerpen van een huisstijl komt veel ervaring kijken. Onze ervaren designers weten precies waar een huisstijl aan moet voldoen.

 • kwaliteit

  Een huisstijl ontwerp van Knap Online voldoet aan de hoogste eisen. Al onze logo’s en huisstijlen worden ontworpen op 300 DPI. Een logo wordt natuurlijk altijd aangeleverd als vectorbestand. Hierdoor kan het logo gebruikt worden op alle huisstijldragers, hoe groot deze dan ook mag zijn en zo krijg je nooit pixelvorming.

 • het complete plaatje

  Of je nu een visitekaartje, een logo of een website nodig hebt, Knap Online is een full-service marketing bureau die je in al deze fases kan begeleiden. Knap Online zoekt samen met jou naar de zwakke plekken van je marketingplan. Wij geven je het advies hoe deze zwakke plekken te verbeteren.

 • 100 % tevredenheidsgarantie

  We zijn ervan overtuigd dat je het ontwerp geweldig zult vinden en daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Als je om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan wij net zo lang door tot je tevreden bent.

wat krijg je niet

 • Kant-en-klaar ontwerp

  Het is belangrijk dat een huisstijl de identiteit van je merk of bedrijf weergeeft en uitstraalt. Voor een kant-en-klaar ontwerp is dit niet haalbaar. Laat je huisstijl dus maken door een professional en dan natuurlijk het liefst door Knap Online.

 • Een huisstijl waar je niet tevreden mee bent

  Omdat we je betrekken in elke stap van het proces (als je dat wilt), is het eindresultaat nooit een verrassing. Wij gaan net zolang door totdat jij tevreden bent.

 • Een huisstijl die niet meegroeit

  Waar je merk of bedrijf groeit, groeit je huisstijl mee. Knap Online kan je helpen bij alle stappen omtrent een huisstijl om je bedrijf een succes te maken.

 • Een verouderde design-language

  Je huisstijl zal voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen (tenzij je dat niet wilt natuurlijk). De wereld verandert in een rap tempo, zorg dus dat je huisstijl bij blijft. Het lettertype "Comic Sans" is zooo 1999.

waarom een huisstijl door Knap Online laten ontwerpen?

De huisstijl van een merk of bedrijf wordt ook wel de "corporate identity" genoemd. Een huisstijl zorgt voor een herkenbare identiteit. Deze herkenbaarheid zorgt ervoor dat de klant je merk of bedrijf niet zal vergeten. Uw huisstijl is dus eigenlijk een grafisch imago. Het gebruik van een huisstijl zorgt dus voor eenheid in de visuele presentatie van je merk of bedrijf. Het laten maken van een goede huisstijl is dus van cruciaal belang en wij hebben de kennis en ervaring om te bepalen, wat wel en wat niet werkt.