Meer websitebezoekers, meer leads én meer terugkerende klanten

Webbureau rotterdam

Als ambitieuze ondernemer wil jij een optimaal presterende website waarmee je streepje voor hebt op de concurrent. Daarom ontwerpt en realiseert Knap Online – al jarenlang hét webbureau in Rotterdam en omstreken – tegen een scherpe prijs gebruiksvriendelijke websites. Met een nuchtere blik en eerlijk advies zorg ik ervoor dat jij de online groei behaalt die je voor ogen hebt!

Wat doet een webbureau?

Een webbureau ontwikkeld websites die bezoekers altijd een optimale online ervaring bieden. Hierbij staat functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid voorop. Om dit te realiseren werken (UX-)designers, developers en contentspecialisten nauw samen. Een webbureau als Knap Online levert een compleet pakket aan online diensten, waaronder webdesign, (technische) SEO, webhosting en online marketing.

Wat voor bedrijven schakelen een webbureau in?

In de meeste gevallen werkt een webbureau in opdracht van startende ondernemers en bedrijven die klaar zijn voor online groei. Een webbureau kan voor zowel startende als gevestigde bedrijven websites en online marketingcampagnes op maat maken. Knap Online werkt voornamelijk samen met MKB-ondernemers binnen diverse branches uit de regio Rotterdam

Hoeveel kost het inhuren van een webbureau?

Met vrijwel elk budget kan je terecht bij een webbureau. In de meeste gevallen is het wel zo dat hoe groter jouw budget is, hoe sneller een webbureau het gewenste resultaat kan leveren. Bij Knap Online is het inhuren van een webbureau voor elke ondernemer betaalbaar. Ik ga stap voor stap aan de slag met het realiseren van jouw online ambities. Jouw maandelijkse tijd-budget bepaalt het tempo.

‘Klein’ budget (S)‘Gemiddeld’ budget (M)Ruim budget (L)
€250,- per maand€500,- per maand€1000,- per maand
Elke maand 2,5 – 8 uur beschikbaar voor jouw projectElke maand 5 – 16 uur beschikbaar voor jouw projectElke maand 10 – 33 uur beschikbaar voor jouw project
Startende ondernemers en kleine bedrijven met ambitieuze plannenBedrijven die klaar zijn voor online groei en meer omzetGevestigde bedrijven met zeer ambitieuze plannen 
Maandelijkse rapportageMaandelijkse rapportageMaandelijkse rapportage
2-wekelijks (digitaal) overleg2-wekelijks (digitaal) overleg2-wekelijks (digitaal) overleg

Wat kan je verwachten van webbureau Knap Online?

  • Maatwerk → elk bedrijf is uniek, dus verdiep ik mij in jouw business, doelgroep en markt
  • Eerlijk en realistisch advies → zodat jij precies weet hoe je er online voor staat 
  • Transparante samenwerking → 100% inzicht in uitgevoerde werkzaamheden en kosten
  • Duidelijke en snelle communicatie → altijd telefonisch en per mail bereikbaar bij vragen
  • Geen langlopend contract → elke maand keuze of je onze samenwerking voort wilt zetten

Veelgestelde vragen

Hoe snel bouwt een webbureau een website?

Het ontwerpen en ontwikkelen van een basic website neemt meestal 2-4 weken in beslag. Afhankelijk van de vereiste functionaliteiten en het aantal pagina’s op de website kan een webbureau langer nodig hebben. De grote lijnen van het webdesign worden doorgaans binnen 1 week aangeleverd. Knap Online stelt altijd in overleg met jou een planning op die past bij jouw wensen en budget.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Een goede website combineert ‘looks’ met functionaliteit. Bij Knap Online is gebruiksvriendelijkheid altijd topprioriteit, omdat dit door zowel Google als websitebezoekers wordt gewaardeerd. Een goede website heeft als je het mij vraagt een intuïtieve en logische navigatie (bezoeker snapt direct waar welke informatie te vinden is), waardevolle content en optimale technische kwaliteiten.

Bouwt een webbureau ook responsive websites?

Een goed webbureau zorgt ervoor dat nieuwe webdesigns altijd volledig ‘responsive’ zijn. Responsive websites worden namelijk beter gewaardeerd door gebruikers en dus door Google. Responsive webdesign houdt in dat websites op elk apparaat (laptop, presentatiescherm, tablet, smartphone etc.) goed wordt weergegeven. De website past zich aan op de verhoudingen en grootte van het gebruikte scherm. 

Voor wie is WordPress geschikt?

Zowel kleine (zelfstandige) ondernemers als grote multinationals maken tevreden gebruik van WordPress. Een van vele voordelen van een WordPress-website is dat je deze moeiteloos met jouw business kan laten meegroeien (schaalbaar). Groeit je bedrijf of wil je het rustiger aan gaan doen in de toekomst? Dan pas je jouw website hier met een paar klikken eenvoudig op aan.

Is een webshop mogelijk op een WordPress-website?

Een webshop toevoegen aan een WordPress-website is redelijk eenvoudig te realiseren, bijvoorbeeld met de e-commerce plugin WooCommerce. Deze WordPress-plugin zet een online winkelpagina op waar jouw klanten veilig kunnen bestellen en betalen. 

 

Knap Online logo
  • Gemiddeld 40% goedkoper
  • No-nonsense aanpak
  • Samenwerken aan resultaat
  • Zeer snelle turn-around