Meer websitebezoekers, meer leads én meer terugkerende klanten

Online marketing consultancy

Online meer omzet behalen en jouw naamsbekendheid verbeteren onder je doelgroep? Daar kan ík jou bij helpen! Als online marketing consultant stippel ik voor jou de juiste koers naar online groei uit en stuur ik bij waar nodig. Met een frisse blik en proactieve mindset zorg ik ervoor dat jij jouw online ambities en toekomstplannen kunt waarmaken.

Online marketing consultancy door Knap Online

Knap Online is een full-service online marketing bureau waar online marketing consultancy voor iedereen betaalbaar is. Want of je nu een groot of klein bedrijf runt, ik help je graag verder. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen online succesvol kan zijn, mits je een goed doordacht marketingplan hebt en bereid bent om ouderwets hard te werken.

→ Geen tijd om verder te lezen, maar wil je wel specialistische online marketingkennis in huis halen? Bel of mail wanneer het jou uitkomt! Ik betrek je graag in mijn online visie voor jouw bedrijf en speel open kaart over kosten, resultaten en alles wat verder bij onze samenwerking komt kijken. 

Bouwen aan online succes = prioriteiten stellen

Knap Online kan met elk online marketingprobleem uit de voeten. Dat durf ik wel te zeggen. Ik heb inmiddels namelijk meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in branches zoals die van jou. Wat ik door de jaren zeker heb geleerd, is dat elk bedrijf en elk probleem uniek is. Daarom begin ik daar waar jouw prioriteiten liggen. Later breiden we uit en optimaliseren we verder. Waarvoor je mij kunt bellen?

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO, linkbuilding)
 • Online advertising (SEA, zoekmachine adverteren via Google Ads & Microsoft Advertising)
 • Webdesign (uitstraling en functionaliteit)
 • Webanalytics (o.a. Google Analytics)
 • Growth Hacking
 • Conversie optimalisatie (marketingfunnel, customer journey)
 • Contentmarketing (copywriting, blogs)
 • Affiliate marketing
 • Marketing automation
 • Socialmediamarketing (SMM, o.a. Instagram, Facebook, YouTube, marketplaces)
 • Datamanagement & e-mailmarketing (o.a. nieuwsbrieven)
 • Projectmanagement, rapportage en tooling

Persoonlijk marketingplan gericht op duurzaam resultaat

Ik maak voor elke klant een persoonlijk traject gericht op duurzaam en dus blijvend resultaat. Ik stel prioriteiten vast en denk graag met je mee over groeimogelijkheden en kansen. Sommige klanten zijn geholpen met simpelweg een extra helpende hand of advies voor het verbeteren van de marketingstrategie. Andere klanten zien liever dat alles uit handen wordt genomen. Het kan en mag allemaal. 

1+1 = 11 → alle marketingactiviteiten uitgevoerd als één strategie

Losse marketingdiensten zijn vaak het juiste antwoord op de verkeerde vraag. Om het meeste uit online marketing campagnes van klanten te halen, focus ik op ‘killer content’. In mijn ogen is dit de basis voor een blijvend succesvolle marketingstrategie. Door alle daaropvolgende marketingactiviteiten als één strategie uit te voeren, haalt jouw website meer organisch verkeer én meer conversie binnen.

Minder twijfel, meer resultaat dankzij zelfontwikkelde (AI) tools

Bij het uitwerken van online marketingplannen ligt twijfel continu op de loer. Elke sub-optimale keuze kost immers tijd en geld. Knap Online beschikt over zelfontwikkelde tools (op basis van kunstmatige intelligentie, ook wel ‘AI’ genoemd) die direct laten zien hoe we het maximale uit jouw marketingbudget halen. Geen onderbuikgevoelens en trial-and-error, maar betere resultaten op basis van data.

Waarom een online marketing consultant inschakelen?

Een online marketing consultant is een ervaren rot in het vak die precies weet hoe je topresultaten haalt met jouw marketingbudget. Ze kennen de fijne kneepjes van het vak, weten alles van de laatste ontwikkelingen en denken altijd 3 stappen vooruit. Met de kennis en kunde van een online marketing consultant haal je dus een bak ervaring in huis, die jou een streepje voor geeft op de concurrent.

 • Online marketing consultancy bespaart jou veel kostbare tijd

Succesvolle online marketingcampagnes opzetten en beheren vergt veel tijd en aandacht. En aan tijd heb je als drukke ondernemers vrijwel altijd een gebrek. Niks nieuws onder de zon voor jou. Een online marketing consultant ondersteunt jou bij het omzetten van marketingdoelen in een passende online strategie. Zo kan jij je met een gerust gevoel richten op jouw passie: ondernemen.

 • Professioneel advies en hulp afgestemd op jouw situatie

Schakel je een online marketing strateeg in, dan kun je rekenen op deskundig advies en professionele ondersteuning. Geen dertien in een dozijn-adviezen, maar hulp waar jouw bedrijf écht iets aan heeft. Wat een online strateeg dan precies doet, dát bepaal jij. Daar waar handjes nodig zijn of het advies van een expert niet mag ontbreken, helpt een online marketing strateeg je uit de brand.

Welke skills hebben online marketing consultants?

Goede online marketing consultants hebben door de jaren heen diepgaande expertise opgebouwd en zijn thuis in diverse aspecten van online marketing. Naast experts in online marketing, zijn consultants flexibel, creatief, kritisch en betrouwbaar. Ook beschikken ze over sterke analytische skills én een aanpakkersmentaliteit. Eigenschappen die hard nodig zijn om impactvolle strategieën waar te maken. 

Bepaal zelf de kosten van online marketing consultancy

Knap Online gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom moedig ik klanten altijd zoveel mogelijk aan om zelf het voortouw te nemen. Kies jij daarom voor online marketing consultancy, dan krijg je van mij tot wel 70% ‘korting’ op de reguliere kosten van online marketing diensten. Wil je toch liever de ingewikkelde klussen aan mij uitbesteden? Geen probleem, ook dan kun je nog tot wel 40% besparen.

Online marketing consultancyPartnerschap Volledige ontzorging
1-op-1 begeleiding & advies; sparringpartner bij opstellen van het online marketingplanPraktische ondersteuning bij ingewikkelde stappenMarketingstrategie 100% door Knap Online uitgedacht en uitgevoerd
± 70% korting± 40% kortingAl vanaf €250 per maand

Standaard voordelen van Knap Online (voor iedereen!)

 • Uurtje-factuurtje: jij krijgt tot op de minuut inzicht in alle gemaakte kosten
 • Korte lijnen: je kunt mij altijd bereiken bij vragen of problemen
 • Flexibele samenwerking: ik zal je nooit vragen een langlopend contract te ondertekenen
 • Inzet van zelfontwikkelde tools (AI): meer werk en zekerheid, voor minder geld

Welke resultaten kan ik van Knap Online verwachten?

Online marketing consultancy is geen standaarddienst met een vooraf vaststaand eindproduct. Elke klant heeft immers andere wensen en doelen voor ogen. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden voor jouw bedrijf, moeten we elkaar eerst beter leren kennen in een kort kennismakingsgesprek. In elk geval kun je ervan uitgaan dat Knap Online:

 • meetbare resultaten levert (incl. maandelijks een heldere rapportage met uitleg)
 • jouw bedrijf beter vindbaar maakt voor jouw doelgroep
 • ervoor zorgt dat jouw website hoger in Google komt 
 • meer bezoekers voor jouw website binnenhaalt

Vrijblijvende kennismaking plannen

Nieuwsgierig naar wat ik als online marketing consultant voor jou kan betekenen? Dan nodig ik je uit om samen met mij om de (virtuele) tafel te gaan zitten. Plan op een moment dat jou uitkomt een video call of belletje in, dan leg ik je stap voor stap uit hoe ik jouw business online kan laten groeien en slagen. 

Direct een gratis offerte aanvragen

Op korte termijn een online marketing consultant nodig voor jouw bedrijf? Kan geregeld worden. Laat mij weten waar ik jou bij kan ondersteunen en ik doe je binnen 24 uur een passend aanbod. 

 

Knap Online logo
 • Gemiddeld 40% goedkoper
 • No-nonsense aanpak
 • Samenwerken aan resultaat
 • Zeer snelle turn-around
Op alles een antwoord

Veelgestelde vragen

Biedt Knap Online ook schaalbare digitale marketing oplossingen aan?

Knap Online biedt maatwerk. Dat betekent dat al onze diensten (en producten) precies aansluiten op wat jouw bedrijf op een bepaald moment nodig heeft. Ook schaalbare digitale marketingoplossingen zijn dus mogelijk. Handig voor groeiende bedrijven of als jij tijdelijk minder kan investeren in online marketing. 

Waarom is creativiteit belangrijk voor een online marketing strateeg?

Creativiteit is ontzettend belangrijk voor het bedenken van eye-catching content en creatieve concepten voor jouw marketingcampagne. En puntje bij paaltje is creativiteit een van de unieke menselijke eigenschappen die zelfs de slimste computers niet bezitten. Een goede online marketing specialist zal zich dus van geautomatiseerde online marketing onderscheiden met creatieve input en inventiviteit!

Zijn maandelijkse 1-op-1 strategische marketingsessies ook mogelijk?

Jazeker, Knap Online biedt dit aan in de vorm van een persoonlijke cursus. Hierin geef ik praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt, deel ik relevante marketingkennis en buig ik mij samen met jou over marketingproblemen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen een gestructureerde marketingaanpak ontwerpen. Je kunt de online marketingcursus maandelijks (of vaker) volgen.

Houd ik wel nog zelf grip op mijn marketingbudget met een digital marketing consultant?

Absoluut. Ik geef jouw marketingbudget alleen uit als jij daar zelf ook 100% achter staat. Groot voordeel is dat je door mijn ervaring veel kunt besparen op hoge kosten voor trial-and-error. Zo kun je een groter deel van jouw marketingbudget ook daadwerkelijk besteden aan marketingactiviteiten die geld opleveren in plaats van alleen maar geld kosten. Doelgerichter en efficiënter investeren dus.

Kan ik Knap Online ook als interim marketingspecialist inhuren?

Alle diensten die Knap Online aanbiedt zijn flexibel. Je zit nooit aan een langlopend contract vast, maar kiest elke maand of we de daaropvolgende maand weer samenwerken. Ook voor interimklussen als specialist online marketing of digital marketing specialist kun je mij dus inschakelen. Ik kom jou dan tijdelijk als externe specialist helpen met jouw online strategie.

Gratis

60 min durend (video)gesprek

Ik bewijs gratis mijn toegevoegde waarde

Geen verkooppraatjes, maar vrijblijvend advies

Sales gesprekken ben ik geen fan van. Bij Knap Online is de eerste workshop gratis. Kost mij even veel tijd, maar jij wordt er een stuk wijzer van. Achteraf krijg je van mij een marketingplan waarin alles nog even netjes onder elkaar staat. Doe ermee wat je wilt.

Ik doe niet geheimzinnig over wat iets kost. We kijken meteen of het mogelijk is om een no-cure no-pay afspraak te maken op een goed meetbare doelstelling.

Bij elke klant zie ik wel verbeterpunten, die makkelijk zelf uit te voeren zijn. Deze leveren jou vaak meteen iets op. Deze verbeterpunten zijn vaak op het gebied van SEO, SEA, conversie, of social marketing.

Inclusief marketingplan
Plan een moment

* Het kost niets en je zit nergens aan vast.