Full service internetbureau

Tijd om een écht mooi visitekaartje te laten ontwerpen?

Je hebt hem vast wel eens gekregen. Dat visitekaartje die je eigenlijk niet weg durft te gooien. Dan weet je dus wat een een uniek en opvallend visitekaartje waard is. Een professioneel visitekaartje laten ontwerpen en maken hoeft bovendien niet duur te zijn. Knap Online gaat voor jou tegen een scherpe prijs aan de slag! 

Te mooi om los te laten

Visitekaartjes waar wij trots op zijn

Van concept tot eindversie

3 redenen om ons jouw visitekaartje te laten ontwerpen

Knap Online heeft ruime ervaring met het ontwerpen van professionele visitekaartjes voor het MKB. Omdat ieder bedrijf anders is en een eigen doelgroep aanspreekt, worden visitekaartjes door Knap Online altijd helemaal op maat ontworpen. Van eerste concept tot eindversie, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Topkwaliteit, maar niet voor de hoofdprijs

Een op-maat-gemaakt visitekaartje laten ontwerpen en maken kost uiteraard meer dan een basic, goedkoop visitekaartje. Daar tegenover staat wel een enorm verschil in kwaliteit. Knap Online ontwerpt alleen visitekaartjes die zo mooi zijn dat je ze haast niet durft weg te geven. Een visitekaartje waar je trots op kan zijn en dat uitstraalt waar jij als bedrijf om bekend wilt staan. Kwaliteit en originaliteit. 

Inzichtelijk proces met 100% tevredenheidsgarantie

Een goede samenwerking is de basis voor succes. Daarom houden wij je tijdens het hele ontwerpproces op de hoogte en nauw betrokken bij belangrijke keuzes. Ook ontvang je van ons altijd een digitale proefdruk voor we het ontwerp definitief maken. Zo kunnen we garanderen dat jij aan het einde van de rit 100% tevreden met het ontwerp bent.

Doelgroeponderzoek → Huisstijl → Visitekaartje

Bij Knap Online wordt een nieuw visitekaartje altijd ontworpen in de huisstijl van jouw bedrijf. Mocht je nog geen huisstijl hebben, dan gaan onze designers eerst hiermee aan de slag! De herkenbare kleuren, het logo en het lettertype uit de huisstijl vormen de basis voor het design van jouw visitekaartje. In overleg met het ontwerpteam kun je daarnaast kiezen voor een unieke afwerking van jouw visitekaartje. 

Keuzes, keuzes, keuzes

Onze ontwerpers helpen jou kiezen bij de beste afwerking

Papierdikte

gsm = gram per vierkante meter

 • normaal (200 – 340 gsm)
 • milieubewust (300 gsm, gerecycled papier)
 • premium (400 gsm)

Type materiaal

 • karton 
 • gerecycled papier
 • linnen (geweven Italiaans papier)
 • plastic visitekaartjes
 • visitekaartjes van stevig PVC

Indeling 

 • horizontaal bedrukken
 • verticaal bedrukken
 • gevouwen visitekaartje (met vier kanten om te bedrukken)

Afwerking

 • spot-uv/spotlack (verhoogde, glossy coating)
 • metallic (overlay met foliedruk)
 • matvernis
 • soft-touch (glad, met een unieke matte laminering)
 • bedrukking op voor- en/of achterkant
 • beschrijfbaar 
 • luxe laklaag
 • klassiek of modern uitgevoerd
 • ronde of rechte hoeken
 • full-colour of zwart-wit
 • kleur op de snede

Veelgestelde vragen

Ik heb geen logo of huisstijl, kan ik dan toch een visitekaartje laten ontwerpen?

Een visitekaartje ontwerpen doen we bij Knap Online altijd in één lijn met de huisstijl. Daarom is het belangrijk dat als je nog geen huisstijl of logo hebt, we dit eerst voor je regelen. Ons ontwerpteam gaat graag voor je aan de slag

Is een visitekaartje laten ontwerpen en maken nog wel van deze tijd?

Ook nu bedrijven steeds meer digitaal communiceren, blijven visitekaartjes onmisbaar bij het netwerken. Een verzorgd visitekaartje straalt professionaliteit uit en geeft je bedrijf een benaderbare en open uitstraling. Een waardevolle aanvulling dus op communicatie van je bedrijfsgegevens via bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Kan Knap Online mijn visitekaartjes ook laten afdrukken?

Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg. Ik vind het dan ook belangrijk om een volledige service aan te bieden. Daarom kun je jouw visitekaartjes ook gedrukt laten afleveren. Ben je tevreden met de digitale proefdruk? Dan regelen wij dat jij binnen de kortste keren trots jouw nieuwe visitekaartje kan overhandigen aan zakelijke relaties.

Wat is de gangbare maat voor een visitekaartje?

Een standaard formaat visitekaartje is 85x55mm. In praktijk worden de afmetingen van visitekaartjes niet vaak aangepast. Wel is er veel vraag naar visitekaartjes met een extra afwerking. Knap Online biedt een ruime keuze in het type materiaal en de dikte van het visitekaartje

Heb ik als beginnend ondernemer ook visitekaartjes nodig?

Jazeker, als beginnend bedrijf is het ontzettend belangrijk om op te vallen en naamsbekendheid te krijgen. Een professionele uitstraling is bovendien heel belangrijk om klanten binnen te halen. Door jouw bedrijfsinformatie te delen op een fris en fraai visitekaartje, is het voor potentiële klanten gemakkelijk om contact met je te zoeken. Visitekaartjes laten ontwerpen en maken is dus zeker geen overbodige luxe. 

Kan ik niet beter zelf een visitekaartje ontwerpen?

Natuurlijk kun je voor weinig geld zelf online visitekaartjes ontwerpen. Maar let op, goedkoop is vaak duurkoop. Standaard designs slaan regelmatig de plank mis qua functionaliteit.Onze ontwerpers weten als geen ander wat een visitekaartje nodig heeft om op te vallen. Knap Online heeft oog voor detail, weet hoe je een logo extra op laat vallen, welk lettertype een tekst prettig leesbaar maakt en aan welke eisen een ontwerp moet voldoen. Tijdens het ontwerpproces luisteren we natuurlijk altijd eerst naar jouw eigen ideeën en ontvangen we graag eventuele schetsen van jouw eigen ontwerp.  

Wat moet ik aanleveren om een visitekaartje te laten ontwerpen en maken?

Voor we aan de slag kunnen met ontwerpen, ontvangen onze designers graag jouw eigen logo in EPS-formaat (vectorbestand). Daarnaast is het belangrijk dat we op tijd de tekst (contactgegevens) ontvangen. We kunnen je hier natuurlijk ook mee helpen.

Gratis

60 min durend (video)gesprek

Ik bewijs gratis mijn toegevoegde waarde

Geen verkooppraatjes, maar vrijblijvend advies

Sales gesprekken ben ik geen fan van. Bij Knap Online is de eerste workshop gratis. Kost mij even veel tijd, maar jij wordt er een stuk wijzer van. Achteraf krijg je van mij een marketingplan waarin alles nog even netjes onder elkaar staat. Doe ermee wat je wilt.

Ik doe niet geheimzinnig over wat iets kost. We kijken meteen of het mogelijk is om een no-cure no-pay afspraak te maken op een goed meetbare doelstelling.

Bij elke klant zie ik wel verbeterpunten, die makkelijk zelf uit te voeren zijn. Deze leveren jou vaak meteen iets op. Deze verbeterpunten zijn vaak op het gebied van SEO, SEA, conversie, of social marketing.

Inclusief marketingplan
Plan een moment

* Het kost niets en je zit nergens aan vast.