een fraai visitekaartje laten ontwerpen?

Een visitekaartje vertegenwoordigt je merk of bedrijf. Mis dus niet de kans om op te vallen en een goede eerste indruk te maken met een professioneel ontworpen visitekaartje. Knap Online ontwerpt schitterende op-maat-gemaakt visitekaartjes tegen een aantrekkelijke prijs.

professioneel visitekaartje laten maken in 3 simpele stappen

 1. 01

  concept

  Knap Online probeert in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat je eigen ideeën en wensen zijn ten behoeve van het visitekaartje. Je kunt zelf kiezen uit het type materiaal en de dikte van het visitekaartje. Als je een keuze hebt gemaakt, gaan wij over tot het ontwerpen van het kaartje.

 2. 02

  ontwerp

  Knap Online gaat aan de slag met het ontwerpen van je visitekaartje. Het ontwerp ligt natuurlijk in één lijn met je huisstijl. Tijden het ontwerpen houden we je nauw betrokken zodat je helemaal tevreden bent met het ontwerp.

 3. 03

  proefdruk

  Je ontvangt een digitale proefdruk. Zodra je akkoord bent, gaan wij over tot het drukken van de visitekaartjes.

veelgestelde vragen

 • wordt het visitekaartje ook door jullie gedrukt?

  Jazeker, het visitekaartje kan ook worden gedrukt door ons. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alleen het ontwerp uit te besteden aan ons.

 • wat is de gangbare maat voor een visitekaartje?

  85 x 55mm Is een gangbare maat. Je kan er zelf voor kiezen of je afgeronde of rechte hoeken wilt. Wij raden een gewicht aan van minimaal 400 g/m² (papier) voor een stevig visitekaartje die een kwaliteits indruk achterlaat.

 • kan ik niet beter zelf een visitekaartje ontwerpen?

  Omdat het visitekaartje moet opvallen en in één lijn moet liggen met uw huisstijl. Daarnaast is kennis van drukprocessen een vereiste voor echt opvallende kaartjes. Wij hebben honderden visitekaartjes ontworpen en gedrukt. Wij weten wat wel kan, en wat natuurlijk niet. Wat is een toegankelijke lettergrootte en is de tekst nog wel leesbaar bijvoorbeeld? Heeft het type druk effect op de kleurperceptie enzovoorts.

 • ik heb geen logo of huisstijl, kan ik dan toch een visitekaartje laten ontwerpen?

  Wij raden het niet aan, maar het is zeker mogelijk. Je kan later het logo of huisstijl ontwerpen naar het visitekaartje. Je kan natuurlijk ook kiezen om een complete huisstijl te laten ontwerpen door ons.

 • wat moet ik aanleveren?

  Het logo in EPS formaat (vectorbestand), de tekst (contactgegevens) en je wensen natuurlijk. We kunnen je hier natuurlijk ook mee helpen.

wat krijg je wel

 • een uniek ontwerp

  Onze visitekaartjes hebben een eigen uniek karakter en laten dus een indruk achter. Beter te opvallend dan verdwijnen tussen je concurrenten.

 • nauwe samenwerking

  Knap Online zorgt er voor dat je bij elk proces betrokken wordt. Niemand kent het merk of bedrijf zo goed als jijzelf.

 • een eigen identiteit

  Je krijgt een visitekaartje die in één lijn ligt met je huisstijl en daadwerkelijk de identiteit van je bedrijf weet weer te geven op papier.

wat krijg je niet

 • een visitekaartje waar je niet tevreden mee bent

  Wij zorgen er altijd voor dat je tevreden bent met je visitekaartje. Door helder overleg en ervaring weten wij wat er bij komt kijken om een mooi visitekaartje af te leveren.

geef je identiteit af met een visitekaartje

Als ondernemer is een visitekaartje van groot belang. Je visitekaartje moet opvallen, in één in lijn liggen met uw huisstijl en kwaliteit uitstralen. Bij Knap Online begrijpen wij de impact van een mooi en duidelijk visitekaartje.