Full service internetbureau

Maatwerk website laten maken

maatwerk website

Wat is een maatwerk website?

Wil je geen dertien-in-een-dozijnuitstraling voor jouw website, dan is een maatwerk website laten maken een goede keuze. Een maatwerk website is namelijk van voor tot achter speciaal voor jouw bedrijf ontworpen. Hierbij staat voorop dat jouw dienst/product optimaal uit de verf komt bij websitebezoekers. Daarnaast kan een maatwerk website worden voorzien van alle functionaliteiten die jij wenst. 

Moet ik wel of niet een maatwerk website laten maken?

Niet iedere ondernemer heeft direct een maatwerk website nodig. Of een maatwerk website laten maken voor jou de juiste stap is, hangt onder meer af van de fase waarin jouw online business zich op dit moment bevindt. Bedenk goed wat jouw doelstellingen zijn, welke rol jouw website hierin speelt en welke functionaliteiten jouw website moet bieden. Een maatwerk website is aan te raden wanneer jij:

 • in een zeer concurrerende branche actief bent
 • unieke functionaliteiten wilt integreren op jouw website
 • verzekerd wilt zijn van onbeperkte doorgroeimogelijkheden

Hoeveel kost een maatwerk website laten maken?

Een maatwerk website laten maken is bij Knap Online mogelijk vanaf €300. Voor deze prijs kan een basic maatwerk website worden ontwikkeld. Gemiddeld genomen kost een maatwerk website laten maken tussen de €500 en €3000. De totale kosten verschillen per klant en zijn onder andere afhankelijk van jouw specifieke wensen en de grootte van jouw onderneming. 

→ Direct kosteloos en vrijblijvend een voorstel aanvragen

Hoe lang duurt het bouwen van een maatwerk website?

Doorgaans ben ik enkele maanden bezig met een maatwerk website. Je kunt er vanuit gaan dat er na ongeveer 1 maand een basic website gerealiseerd is. Zodra de basis staat als een huis, werk ik volgens een iteratief proces. Dit houdt in dat ik elke volgende maand kijk welke stap jou dichter bij het gewenste eindresultaat brengt. Uiteindelijk bepaal jij wanneer jouw website ‘af’ is. 

Verwachting

Waarom een maatwerk website laten maken door Knap Online?

Winstgevend webdesign op basis van herkenbare huisstijl

Knap Online levert maatwerk websites die resultaat opleveren. Voor iedere maatwerk website voer ik uitgebreid onderzoek uit. Van customer journey (klantreis) tot doelgroepanalyse. Zo breng ik in kaart wat jouw website nodig heeft om iedere websitebezoeker om te toveren in een (terugkerende) klant. Visueel vormt jouw unieke herkenbare huisstijl de basis voor het nieuwe webdesign.

→ Nog geen eigen huisstijl of niet tevreden met jouw huidige huisstijl? Knap Online helpt je graag

‘Killer content’ die aansluit op de zoekintentie van jouw doelgroep

Knap Online denkt niet alleen aan de looks van jouw maatwerk website. Ik voorzie jouw nieuwe website ook van unieke ‘killer content’: tekst, beeldmateriaal, infographics en meer. Bovendien beschikken de ervaren SEO-tekstschrijvers van Knap Online over zelfontwikkelde tools (op basis van AI). Dankzij deze tools weet ik precies met welke unieke content jij de concurrentie het nakijken geeft.

Maatwerk website die voldoet aan hoogste kwaliteitseisen

Knap Online denkt vooruit. Samen met jou kijk ik wat jouw maatwerk website nodig heeft om nu en in de toekomst aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Hierbij kijk ik ook kritisch naar wat jouw website niet nodig heeft. Onnodige kosten voor functionaliteiten die je niet nodig hebt, daar doet Knap Online niet aan. Bij een maatwerk website kun je in elk geval rekenen op:

 • Een responsive webdesign → jouw nieuwe website komt ook mobiel optimaal uit de verf
 • 100% veilige en betrouwbare website→ inclusief een passend SSL-certificaat 
 • Standaard automatische backups → volledige ontzorging dankzij betrouwbare hosting
 • Instapklaar voor online marketing → SEO, conversieoptimalisatie, linkbuilding en social media optimalisatie zijn standaard inbegrepen bij een maatwerk website laten maken

Jouw website is eenvoudig zelf te beheren in een toegankelijk CMS

Ik vind het belangrijk dat jij jouw maatwerk website zelf kunt onderhouden: van nieuwe content plaatsen tot inzicht in de prestaties van jouw webpagina’s. Daarom zorg ik ervoor dat jij toegang krijgt tot een CMS (contentmanagementsysteem) en backend die aansluiten op jouw wensen en skills. Uiteraard leg ik je tot in de puntjes uit hoe alles werkt. Bij Knap Online kun je onder meer kiezen voor:

 • WordPress
 • WooCommerce
 • Magento
 • Laravel
 • Django
 • Symfony
 • ReactJS
 • Angular

Jij hebt altijd 100% inzicht in verrichte werkzaamheden

Knap Online hecht veel waarde aan duidelijke communicatie en een transparante samenwerking. Daarom vertel ik graag tot in de detail wat ik en mijn team precies doen, als jij daar behoefte aan hebt. Van mijn werkwijze maak ik geen geheim. Om jou bij te praten, plan ik elke 2 weken een (online) voortgangsgesprek. Ik vertel je hoe het ervoor staat, jij mag mij de hemd van het lijf vragen.

Maatwerk website doorontwikkelen bij groei van jouw bedrijf

Een maatwerk website moet met jouw bedrijf kunnen meegroeien. Als je het mij vraagt tenminste. Bij Knap Online ben je hiervoor aan het juiste adres. Als full service online marketing bureau kan Knap Online jou ook op andere vlakken ondersteunen. Denk aan het ontwikkelen van een online marketing strategie of het vertalen van jouw maatwerk website en/of webshop bij een stap naar het buitenland.

Doelgroep

Voor wie maakt Knap Online maatwerk websites?

 • MKB’ers
 • ZZP’ers
 • Non-profit organisaties
 • Grote commerciële bedrijven (ook internationaal)