Full service internetbureau

Rotterdams internetbureau dat gaat voor resultaat

Ben jij op zoek naar een betrouwbare one-stop-shop voor het realiseren van jouw zakelijke online succes? Dan moet je bij Knap Online zijn. Knap Online is een full service internetbureau uit Rotterdam waar resultaat altijd op één staat. Met een no-nonsense aanpak en met alle specialismen onder één dak.

Resultaten spreken voor zich​

Wanneer schakel je een internetbureau in?

Professionele ondersteuning van een internetbureau is onmisbaar als je met jouw bedrijf serieus de strijd aan wilt gaan met directe concurrenten. Om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw online business te laten groeien is het namelijk cruciaal dat je de juiste keuzes maakt. Knap Online biedt vanuit Rotterdam maatwerk ondersteuning aan grote en kleine bedrijven die op zoek zijn naar:

  • Meer websitebezoekers uit doelgroep
  • Hogere klanttevredenheid
  • Meer online zichtbaarheid
  • Betere online merkpositionering
Handelingen

Wat doet internetbureau Knap Online?

Winstgevende website: de basis van jouw online succes

Internetbureaus weten precies hoe ze van jouw online business een succes kunnen te maken. Een internetbureau heeft namelijk de perfecte mix van strategische kennis, creativiteit, marketing skills en technische vaardigheid in huis. Full service internetbureau Knap Online heeft al ruim 10 jaar ervaring met online marketing (o.a. SEO, SEA, marketing automation) en het winstgevend maken van websites.

Om jouw online ambities te realiseren, ontwikkel ik altijd een online marketingstrategie op maat. Ik houd hierbij rekening met jouw doelen, budget en eigen vaardigheden. Als full service internetbureau kan Knap Online uit de voeten met alle facetten van online marketing, waaronder SEO, SEA, social media marketing (SMM) en e-mailmarketing. Ook marketing automation is bij Knap Online mogelijk.

Webdesign en development

De basis van elke online onderneming is een functionele en gebruiksvriendelijke website die perfect werkt op elk scherm (responsive webdesign). Bij Knap Online wordt jouw nieuwe website ontworpen met jouw visie, ambities en doelgroep als leidraad. Zo ben jij ervan verzekerd dat het ontwerp 100% past bij jouw onderneming én dat de nieuwe website in de smaak valt bij jouw (potentiële) klanten.

Hosting, beheer en onderhoud

Alle WordPress-websites die zijn ontwikkeld door Knap Online zijn eenvoudig zelf te beheren in een CMS (content management systeem). Ik neem uitgebreid de tijd om te zorgen dat jij volledig vertrouwd bent met het CMS van jouw website. Kom je tijd tekort om de website zelf te beheren of laat je de hosting, het beheer en onderhoud liever aan Knap Online over, dan is dat geen enkel probleem. 

Conversie optimalisatie (CRO)

Om ervoor te zorgen dat bezoekers van jouw website de juiste handelingen uitvoeren, pas ik conversie optimalisatie toe. Een gewenste handeling kan bijvoorbeeld het plaatsen van een order zijn, maar ook een tussenstap zoals het invullen van een contactformulier of downloaden van een whitepaper. Door verschillende tests uit te voeren check ik hoe jouw website het meeste rendement oplevert. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het doel van SEO is het zo goed mogelijk vindbaar maken van jouw website in zoekmachines zoals Google. Een website die hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven, trekt namelijk meer potentiële klanten dan een website die laag ‘rankt’. Dankzij zelfontwikkelde tools op basis van AI kan ik inzetten op unieke zoekwoordcombinaties voor jouw business. Zo heb jij een streepje voor op jouw concurrenten.

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Bij SEA koop je als het ware een plekje bovenaan de zoekresultatenpagina van een zoekwoord. Je betaalt in Google AdWords een (variabel) bedrag dat oploopt naarmate het door jou gekozen zoekwoord populairder is onder bedrijven en gebruikers. Zoekmachine adverteren is een snelle manier om jouw website extra te promoten, bijvoorbeeld tijdens een uitverkoop of juist in rustigere periodes. 

Social media marketing (SMM)

Bij social media marketing promoot je jouw business door interactie met jouw doelgroep op sociale media. SMM levert vaak veel nieuwe klanten op, maar het beheren van diverse online kanalen (o.a. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) kost ondernemers al snel te veel tijd. Internetbureau Knap Online verzorgt jouw social media marketing daarom tot in de puntjes. Laat die klanten maar komen!

Emailmarketing

E-mailmarketing is een kostenefficiënte en doeltreffende vorm van marketing. Door informatieve en passende content aan te bieden in mailings, kun je ontvangers verleiden tot een aankoop of aanvraag bij jouw bedrijf. Bij het uitvoeren van een e-mail marketing strategie houdt Knap Online alle resultaten nauwlettend in de gaten. De mailings verbeter ik continue op basis van voortschrijdend inzicht.

Marketing automation

Zodra de basis staat als een huis en jouw online business er klaar voor is, kan Knap Online ook marketing automation inzetten om jouw ambities te realiseren. Marketing automation is het automatiseren van terugkerende marketing- en salesprocessen, zodat je jouw tijd nog efficiënter kunt gebruiken. Marketing automation vergroot jouw kansen op online groei en levert je nog meer potentiële klanten op.

Een prijsindicatie

Hoeveel kost het inschakelen van een internetbureau?

Bij Knap Online hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten of torenhoge facturen. Met iedere klant spreek ik namelijk een vast maandelijks tijd-budget af. De hoogte van jouw tijd-budget bepaalt het aantal uren dat ik iedere maand aan jouw bedrijf kan besteden. Hoe hoger jouw tijd-budget dus is, hoe sneller ik jouw ambities kan realiseren. En tussendoor ophogen of afschalen, dat mag altijd!

 

‘Kleine’ website met ambitieuze plannen (S)

‘Gemiddelde’ website met ambitieuze plannen (M)

‘Grote’ website met zeer ambitieuze plannen (L)

€ 250 per maand

€ 500 per maand

€ 1000 per maand

Maandelijks 2,5-8 uur gereserveerd voor jouw bedrijf

Maandelijks 5-16 uur gereserveerd voor jouw bedrijf

Maandelijks 10-33 uur gereserveerd voor jouw bedrijf

Geen contract nodig

Geen contract nodig

Geen contract nodig

Elke 2 weken (digitaal) overleg

Elke 2 weken (digitaal) overleg

Elke 2 weken (digitaal) overleg

Maandelijks rapportage met resultaten en nieuwe kansen

Maandelijks rapportage met resultaten en nieuwe kansen

Maandelijks rapportage met resultaten en nieuwe kansen

 

 

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om alleen een website te laten maken?

Uiteraard kun je bij Knap Online ook terecht om alleen een nieuwe website te laten maken. Een website laten maken door Knap Online kost doorgaans tussen de €500 en €3000. Je krijgt hiervoor een WordPress-website met responsive webdesign in lijn met jouw huisstijl. De nieuwe website wordt helemaal SEO-ready opgeleverd en je kunt ‘m zelf beheren in een handig CMS.